De ce trebuie să fac asta zilnic înainte de trecerile pentru pietoni din Piatra-Neamț?

0
Foto: captură video

Am scris despre cum se traversează strada aiurea prin Piatra-Neamț și au fost unii care au concluzionat faptul că au fost mutate prea departe trecerile pentru pietoni. Am scris despre cum se trece haotic pe trecerile pentru pietoni chiar și pe culoarea roșie, și au fost alții care au spus că semafoarele sunt de vină.

Acum vin și întreb: pentru cei care trec aiurea la 10-20 metri de trecerile pentru pietoni, ce scuză mai este?

Zilnic trebuie să mă opresc cu 10-20 de metri înainte de treceri pentru a lăsa iresponsabilii să treacă, fiindcă, în caz contrar, mă trezesc cu vreunul pe capotă. Din păcate mulți pietoni nu înțeleg că ei sunt îmbrăcați cu un tricou iar cel de la volan cu o tonă de metal, și se aruncă precum demenții pe stradă. Nu contează că la volan e unul care se uită pe telefon, nu are frâne în regulă, nu îl vede la timp. Nu contează nimic. Se aruncă pe străzi de parcă nu ar avea nimic în cap.

Poate domnii de la poliție, la 10 amenzi pentru șoferi, dau și una la pietoni, că așa ar fi normal.

Domnilor pietoni, NU UITAȚI! Strada este pentru mașini. Voi sunteți intruși în calea de rulare a mașinilor iar locurile pe unde traversați sunt definite de lege ca treceri PENTRU pietoni nu treceri DE pietoni cum se folosește în vorbirea curentă. Nu vă puneți cu unul care vine îmbrăcat cu o tonă de metal și nu pariați pe atenția sau sistemul lui de frânare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult