http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

De la Secția de Poliție Bicaz, comunicator al IPJ Neamț, iar începând cu 3 Iunie a.c., polițist la Londra

0

Astăzi ne luăm la revedere de la o persoană cu un caracter puternic și o personalitate frumos modelată,de la un om important pentru societate și pentru presă. După 10 ani de activitate în cadrul structurilor operative ale Poliției Române, începând cu data de 3 iunie, domnul Robert Costan va fi polițist în Londra, acolo unde va lupta împotriva infractorilor. Este vorba despre o dorință ce a prins contur în calea sa, o realizare ce nu se așterne oricui pe paginile vieții sale,ci pentru a o căpăta, este nevoie de trudă,implicare și potențial ridicat,calități pe care domnul Costan le are în palmares.

,,Am parcurs mai multe procese de selecție care au constat în verificarea cunoștințelor legislative privind cooperarea internațională în materie judiciară, a nivelului de cunoaștere a limbii engleze, examen psihologic și parcurgerea testelor medicale.”, a declarat agentul de poliție.

Acesta va începe o misiune de cooperare internațională pe teritoriul Marii Britanii, în contextul în care Scotland Yard-ul a solicitat ofițeri din câteva țări, printre care și România, pentru a forma o echipă internațională puternică pentru a combate comiterea de infracțiuni pe teritoriul Marii Britanii.

,,Mă bucur să revin în mediul operativ-în stradă, cum ați spune dvs., dar de această dată în străinătate, după ce timp de aproape 2 ani am preluat atribuțiile funcției de purtător de cuvânt al IPJ NEAMȚ și sper ca experiența acumulată anterior în cei 10 ani în structurile operative ale Poliției Române, mă va ajuta în realizarea obiectivelor misiunii” , ne-a mai precizat domnul Robert Costan.

Scopul misiunii este acela de a acorda sprijin și asistență directă autorităților de resort britanice care instrumentează cauze de natură judiciară în care sunt implicate persoane de cetățenie română aflate în Marea Britanie.

Agentul de poliție, domnul Robert Costan ,ne-a împărtășit câteva lucruri și despre experiența dobândită în zona Bicazului,de asemenea a transmis câteva cuvinte colegilor: “Avand în vedere că penultimul loc unde mi-am desfășurat activitatea a fost în mediul rural, Secția de Poliție Bicaz, respectiv Postul de Poliție Bicaz Chei, pot să vă spun că este o muncă deloc ușoară și de mare răspundere. Cei mai mulți nu vor ști niciodată care este experiența unui polițist care participă la o intervenție. Acest lucru îmi dă ocazia să-mi felicit colegii care sunt exemplu de conduită, curaj și responsabilitate.

Vă mulțumim pentru colaborarea frumoasă, vă transmitem felicitări și succes în noul drum pe care pășiți! O să vă simțim lipsa,însă suntem mândri că astfel de persoane ne reprezintă pe meleaguri străine! Multă baftă!!

 

 

Alexandra Barb


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult