http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

De vorbă cu Robert Iosub: Ionel Arsene vorbește despre investițiile din județ și situația politică actuală

0

Aflat în ultimul an din acest mandat de președinte de Consiliu Județean, Ionel Arsene a discutat în cadrul emisiunii transmise în direct „De vorbă cu Robert Iosub” despre investițiile făcute în județul Neamț precum și despre situația politică actuală, comparativ cu vechea guvernare PSD.

Primul punct discutat pe lista de investiții a fost cel legat de infrastructură. Potrivit lui Ionel Arsene, în județul Neamț au intrat suficient de mulți bani cât să se poată moderniza la un nivel rezonabil. În timpul mandatului său, cu sprijinul guvernului PSD, 90% din drumurile naționale care tranzitează județul au fost reabilitate.

Nu a omis să puncteze faptul că, deși drumul Poiana Largului – Bicaz, o cale rutieră extrem de importantă pentru nemțenii de pe Valea Muntelui, este reabilitat în proporție de 85%, guvernarea liberală a blocat investiția. Și drumul expres Piatra-Neamț – Bacău a intrat într-un con de umbră, deoarece au trecut 3 luni de când guvernul ar fi trebuit să semneze începerea studiului de fezabilitate, dar acesta zace, se pare, într-un sertar.

Explicația lui Ionel Arsene pentru refuzul guvernului liberal de a continua lucrările în Neamț este aceea că nu mai vor să investească în Moldova, ci doar în Transilvania. Ne vor izolați. Au manipulat oamenii și au lucrat doar pe imagine. Liberalii nu au scos niciun cuvânt despre scoaterea Autostrăzii Unirii de pe lista de investiții”.

Următoarele investiții țin mai mult de Consiliul Județean, iar în acest sens Ionel Arsene deja și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat de președinte la CJ, pentru a duce la bun sfârșit o serie de proiecte importante. După cum a declarat în repetate rânduri, județul Neamț va fi un șantier, mai ales în infrastructură și sănătate.

În ceea ce privește sistemul sanitar, Ionel Arsene a punctat faptul că au avut loc și vor avea loc multe investiții în spitalele din județ și mai ales în Spitalul Județean. Tot ce au cerut spitalele, au primit.”. De altfel, potrivit discuțiilor cu fostul premierul și ministrul Sănătății, la Neamț ar fi trebui să se construiască primul spital județean nou din România de după revoluție. O sumă pentru proiectare a fost deja alocată de vechea guvernare, însă în noul proiect bugetar al guvernului liberal suma pentru spitalul nou de la Piatra-Neamț alocată este zero. „Asta înseamnă dispreț pentru noi, pentru nemțeni, pentru moldoveni.”, spune Ionel Arsene. „Eu nu mă las. Voi căuta finanțare pentru a construi noul spital din Neamț. Nu vreau să dezamăgesc.”

Pe plan politic, Ionel Arsene a discutat despre problemele de percepție și manipulare cu care se confruntă partidele și mai ales PSD în alegeri. În ceea ce privește viitoarele alegeri locale, Ionel Arsene este optimist, deoarece se declară un om al faptelor și consideră că cetățenii vor alege în consecință. Acesta consideră alegerile anticipate pe care insistă PNL o metodă de manipulare a românilor, deoarece guvernul liberal nu va putea ridica nivelul de trai până la parlamentare, în termen, comparativ cu vechea guvernare, creând nemulțumire în electorat. Alegerile anticipate sunt „o metodă PDL”, spune Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult