http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Definitivat în Neamț: zece cadre didactice „au dat bir cu fugiții” când au văzut subiectele

0

Miercuri, 24 iulie, s-a desfășurat proba scrisă în cadrul Examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2019.

La această probă, 139 de cadre didactice din județul Neamț au întrunit condițiile de participare conform legislației în vigoare.

Conform ISJ Neamț, dintre aceștia, șapte candidați, iar zece au optat pentru a renunța la evaluarea lucrării din motive personale sau medicale.

Nu au existat candidați eliminați din examen.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 31 iulie în centrele de examen şi pe definitivat.edu.roContestaţiile se depun la centrele de examen, conform calendarului aprobat, în zilele de 31 iulie, după afişarea rezultatelor, şi 1 august, până la ora 14:00. Rezultatele finale se afişează în centrele de examen şi pe site-ul anterior menţionat în data de 5 august 2019.

Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, şi obiectivul acestui examen naţional.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult