Depunere de coroană la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eternitatea din Piatra-Neamţ

0

Fără nicio ocazie specială și fără să fie vreo zi comemorativă, redacția ziarpiatraneamt.ro a depus o coroană la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eternitatea din Piatra-Neamţ.

Considerăm că eroii care și-au dat viața pentru această țară merită și trebuie să le onorăm memoria și sacrificiul, fără să fie vreo zi de comemorare trecută în calendar.

Dacă nu s-ar înghesui toate autoritățile și politicienii cu coroane doar de Ziua Eroilor și ar merge fiecare din convingere și nu din alte motive, poate monumentele eroilor ar avea flori tot timpul anului.

Iosub Robert

P.S.: De mic copil, străbunica mea, o femeie trecută prin cele două războaie, mă lua cu ea primăvara și toamna la cimitir unde punea flori la acest monument. Am avut nevoie de zeci de ani să înțeleg de ce ducea ea flori unor necunoscuți și fără nici un motiv, dar mă bucur că am înțeles. Unii nu vor înțelege niciodată asemenea lucruri.


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult