http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Deputatul Andrușcă îi dă replica lui Chițoiu: „Asta ca să lămurim și cine e no-name și cine e pus doar pe scandal”

0

Dănuț Andrușcă, deputat de Neamț și fost ministru al Economiei, nu rămâne nepăsător la afirmațiile jignitoare făcute de secretarul general ALDE, Daniel Chițoiu.

Amintim că cel din urmă și-a atacat colegii recent, făcându-i „no name-uri politice„, iar despre Ion Cupă a declarat „Îl identificaţi cu ceva? A apărut un film zilele trecute şi nu ştiu dacă e vreo mare diferenţă între el şi Dănuţ Andruşcă”.

În replică, Dănuț Andrușcă lămurește cine e no name și cine e pus pe scandal, prin următoarea declarație:

„Daniel Chițoiu a reușit să-și facă praf toată munca de o viață printr-o declarație nesimțită. Prin cele afirmate la adresa mea, fostul ministru al Economiei nu s-a comportat ca un bărbat politic, așa cum are pretenția să fie tratat, ci ca o țață, care la divorț își pune poalele în cap. 

Să se folosească de numele meu, un coleg de alianță care s-a comportat cât se poate de corect și de amical cu el, mereu, de-a lungul timpului, pentru a-și ataca un coleg de partid care are curajul să i se opună, este ceva care nu-i face cinste și care-l face un pitic politic, nu un bărbat politic. 

Poate că este supărat că nu a reușit să saboteze PSD-ul, dar supărarea să facă bine să o țină pentru el. Altfel, ar putea să-și aducă aminte câte a primit de-a lungul timpului, la toate discuțiile pe care le-a inițiat sau la care a participat. Pentru că nu se cade să fii zmeu când vrei să iasă lucrurile ca tine, și apoi să fii țață când ele nu ies cum ți-ai dori. 

Altfel, este o vorbă despre care dl Chițoiu poate să-și amintească: ceva care spune niște lucruri despre relația dintre sat și văcar… 

P.S.: Nu știu câte lucruri poate spune că a lăsat în urma sa dl Chițoiu la Ministerul Economiei, altele decât jocuri de diferite feluri, unele politice, altele cu mize mai concrete. Eu știu că am lăsat în urmă un șantier naval care acum funcționează la capacitate maximă și un proiect strategic, BRUA, care este în grafic. Asta ca să lămurim și cine e no-name și cine e pus doar pe scandal.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult