Despre spațiul în care funcționează redacția ziarpiatraneamt.ro

0

Spațiul în care funcționează redacția ziarului aparține Publiserv. Obținerea lui a durat mai mult de un an de zile, timp în care am făcut cereri peste cereri știind că spațiul este nefolosit și că cineva ar fi vrut să îl vândă. Datorită demersurilor noastre acest spațiu nu a fost vândut pe nimic (așa cum s-a întâmplat cu multe alte spații) ci dat în chirie după ani de zile de nefolosire.

După obținerea contractului de închiriere (fără nicio facilitate sau ajutor) a mai durat 6 luni de zile până ce l-am putut folosi deoarece ploua în el și nu exista noțiunea de gaz.

Am făcut acest scurt istoric deoarece a apărut în spațiul public o discuție denigratoare legată de acest spațiu pe care l-am obținut foarte greu dar absolut legal și cinstit, fără nicio intervenție din partea nimănui și fără nicio favoare.

În mod absolut calomniator, cel care a lansat discuția legată de spațiul unde ne desfășurăm activitatea acuză că închirierea s-a făcut pe un ONG și de fapt s-ar desfășura o activitate de SRL. Îi anunțăm pe această cale atât pe calomniator cât și pe cei care au citit ceea ce a scris că nu există și nu a existat niciodată absolut nicio diferențiere la chiriile practicate de Publiserv. Poate să fie ONG, SRL, SA, partid, magazin, depozit, instituție sau sediul lui Moș Crăciun… toată lumea plătește același preț pe metru pătrat. Nici alocarea spațiilor nu se face pe astfel de criterii.

Ar fi foarte bine ca domnul care ne calomniază să facă o plângere și la DNA-ul pe care îl invocă în postare pentru ca la momentul când se va apăra în fața instanței de judecată pentru acuzațiile de calomnie, să existe și concluzia unei anchete făcută de un procuror.

Nu doar că acest spațiu a fost obținut foarte greu pentru că ne-am încăpățânat să urmăm doar calea legală, nu doar că am plătit jumătate de an chirie fără să îl folosim că ploua în el si am tras gazul pe cheltuiala noastră dar am fost exagerat de corecți în tot ce am făcut. Atât de corecți că în momentul in care Publiserv a mărit chiriile am cerut în scris să ni se mărească și nouă deși am fi putut să stăm cu aceeași chirie până la terminarea perioadei contractuale.

Când faci exces de zel în corectitudine și te chinui ani de zile să obții ceva cinstit special ca nimeni să nu aibă niciodată ce sa îți reproșeze iar apoi se apucă cineva să te calomnieze este dincolo de puterea noastră de înțelegere. Suntem în fața unor atacuri de o răutate greu de imaginat, atacuri care nu au nici cea mai mică bază reală, motiv pentru care ne vom adresa instanței de judecată.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult