Diana, bicăjeanca noastră, frumusețe pe șoselele Europei

0

Nu de mult timp povesteam despre viața unei șoferițe de camion, a Dianei Stoian (Catrinoi), https://www.ziarbicaz.ro/diana-din-bicaz-chei-franturi-din-viata-unei-soferite-de-camion, în vârstă de 26 de ani, din comuna Bicaz Chei, care acum a demonstrat că nu e doar curajoasă și luptătoare, ci a arătat tuturor că este și printre cele mai frumoase șoferițe din România.

Ilie Matei – ‘Omul Soselelor’, o pagină dedicată șoferilor profesioniști din România, a organizat un concurs pe Facebook, în urma căruia au fost alese cele mai frumoase șoferițe românce de TIR.

De ce facem chestia asta ?
Pt că aceste femei superbe sunt profesioniste, lucrează cot la cot cu bărbații, într-un mediu de lucru care uneori este greu de digerat și pt aceia cu vechime.
În plus, este păcat că aceste frumuseți autohtone să nu fie promovate, așa că vom realiza primul calendar dedicat șoferițelor profesioniste românce, nu că ar fi altele mai tari undeva în lume.
Fetelor, mulțumesc pt participare, toate ați fost foarte frumoase și sper să realizăm ceva frumos în cinstea frumosului!”, a precizat Ilie Matei pe pagina sa de facebook.

Se pare că cele mai votate 9 fete vor apărea în primul calendar dedicat șoferițelor profesioniste românce, iar Diana se află printre ele.

Povestea mea ca șoferiță profesionistă a început in urmă cu aproximativ 4 ani .
Pasiunea pentru camioane nu am avut-o de mic copil, ci mi-a fost insuflată de iubitul meu de la acea vreme , actualul meu soț. Această meserie nu are legătură cu școala pe care am făcut-o in adolescență, eu fiind asistent medical, dar dragostea m-a făcut să-mi schimb orientarea profesională .
Inceputul a fost destul de greu , eu neavând nici cea mai mică experiență in domeniu și fiind primul meu loc de muncă” , ne-a declarat Diana.

Felicitări, Diana!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult