Din motive de sănătate, dr. Codruț Munteanu nu va mai fi manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

0

Președintele Consiliului Județean de Urgență Piatra-Neamț a anunțat astăzi că s-a decis încetarea contractului de management al dr. Codruț Munteanu, prin acordul de voință al părților. Din motive de sănătate, dr. Munteanu nu își mai poate continua mandatul de director la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

„Regret nespus că nu voi mai putea face echipă cu dumnealui, dar l-am înțeles pe deplin: atribuțiile de șef al unei astfel de unități medicale sunt extrem de multe și solicită un efort maxim și continuu, iar starea fizică nu îi mai permite o astfel de rezistență. În cei doi ani și jumătate cât a deținut funcția de director, cu toate greutățile întâmpinate, am reușit să facem echipă și să implementăm foarte multe proiecte în Spitalul Județean. Îi mulțumesc domnului doctor pentru tot ce a făcut în tot acest timp și îi doresc sănătate multă, pentru că este mai importantă decât orice! Voi susține în continuare implementarea de proiecte în spitalul de la Piatra Neamț și din celelalte orașe ale județului și mă voi lupta cu toate forțele pentru noi modernizări, dotări și pentru mulțumirea pacienților și satisfacția profesională a cadrelor medicale.”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult