Din nou avarii la rețeaua publică – Se oprește apa în Piatra-Neamț și alte câteva zone

0

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.01.2021 în:

-Municipiul Piatra Neamț, străzile: Aleea Ulmilor, Garofiței, Constantin Mătase, Armoniei între orele 10.00-11.30;
-Orașul Roznov, strada Tineretului între orele 10.00-13.00.

*****

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă, existând și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Alexandru cel Bun, astăzi 14.01.2021 în intervalul orar 10.00-15.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din satele Bistrița și Scăricica.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult