http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Direcția a IV-a – Securiștii securiștilor de la Securitate

0
Rafturi unde sunt depozitate dosarele din arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivei Securitatii

Vă povesteam recent despre o direcție din Securitate despre care nu vrea nimeni să vorbească: NU AI VOIE să nu știi despre Direcţia a IV-a a Securității și diribau.

Prin documente se spune că această direcție se ocupa de contraspionajul din armată, fără să se amintească nicăieri de faptul că Securitatea era și ea militarizată, deci Direcția a IV-a, care era subordonată direct lui Ceaușescu prin CC al PCR, era un fel de Securitate a Securității. Un fel de doi și un sfert al Securității. Vă imaginați că aici, la Direcția a IV-a, nu ajungeau orice securiști, ci cei mai securiști dintre securiști și cei mai fideli lui Ceaușescu. ”O direcție a fanaticilor comuniști” după cum ne spunea un fost securist.

Securiștii ”fanatici” din Direcția a IV-a a Securității au rămas și acum cei mai de neatins securiști, pentru că ei au avut acces și au știut tot ce au făcut ceilalți securiști, ce informatori aveau, ce colaboratori erau la Securitate și cam tot ce se chinuie și acum CNSAS-ul să afle.

Foarte greu și în 2019 să documentăm astfel de subiecte de care și acum lumea vorbește în șoaptă. Chiar și foștilor securiști le e frică să vorbească de Direcția a IV-a pentru că cei de acolo au și acum la mână persoane importante care au scăpat de CNSAS, dar sunt șantajate de foștii securiști din Direcția a IV-a.

Suntem ferm convinși că mulți dintre dumneavoastră nici nu ați știut de existența acestei Securități a Securității, de diribau și de multe lucruri despre care vom mai vorbi legat de această Direcție a IV-a a Securității care vă reamintim că nu a fost niciodată a Securității, ci era paralelă cu Securitatea și primea ordine directe și răspundea doar în fața lui Ceaușescu prin CC al PCR.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult