Director, Prof. Elena Cristina Sasu: ” Vă așteptăm cu gânduri bune, îndrăznețe, încurajatoare și plini de avânt pentru un nou început”

0

Dragi elevi, stimați părinți!
Inceputul de an școlar are loc pe 14 septembrie 2020, asigurându-vă că la nivelul școlii s-au depus toate eforturile necesare pentru a vă întâmpina așa cum se cuvine, luând în calcul situația prin care trecem cu toții.
Școala Gimnazială „Regina Maria” își începe cursurile după scenariul 1 (verde) cu prezența fizică a preșcolarilor și a elevilor în unitatea de învățământ.
Bucuria reînceperii anului școlar și a revederii va fi emoționantă atât pentru voi dragi elevi, cât și pentru noi, cadrele didactice și de aceea sălile de clasă sunt pregătite corespunzător măsurilor sanitare și de protecție care s-au impus. Vă asteptăm cu gânduri bune, îndrăznețe, încurajatoare și plini de avânt pentru un nou început, considerând și demonstrând în timp că investiția în cunoaștere aduce intotdeauna cele mai mari profituri.
Pe d-voastră, părinți, vă invit să ne fiți alături și să aveți incredere în colectivul didactic al Scolii Gimnaziale „Regina Maria” orașul Bicaz, în misiunea nostră pe care o avem în instruirea și educarea copiilor d-voastră pentru a ne bucura împreună de rezultatele obținute de elevii noștri, ghidâdu-ne în continuare după motto-ul școlii noastre : „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa” – Regele Ferdinand I al României
Elevii și părinți vor fi informați de către domnii/doamnele educatoare, învățătoare, prof. diriginti cu privire la activitatea din ziua de luni, 14.09.2020.
Vă așteptăm cu drag!

Director,
Prof. Elena Cristina SASU

sursa: Elena Cristina SASU, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult