Doamnă secretar de la Poiana Teiului, fugiți cât mai aveți timp

0

Recent am asistat la o discuție foarte aprinsă între conducerea primăriei de la Poiana Teiului, secretarul comunei și prefectul județului.

Prima concluzie este că secretarul comunei, o doamnă prinsă într-un război care nu este al ei, are în sarcină toate belelele de la această primărie și nu sunt puține. Instigată de politicieni locali care au asigurat-o că e totul în regulă, sărmana femeie a semnat și a făcut acte de te doare capul. Dacă se apucă cineva serios să o ancheteze, trebuie să plătească de rămâne fără casă, serviciu etc. și tot nu achită toate oalele sparte.

Dacă secretarul comunei Poiana Teiului mai are un dram de minte își dă demisia imediat să lase pe altul să vină să repare tot ce e anapoda, mai ales că nici nu pare destul de competentă să rezolve lucrurile și să astupe mizeriile politice făcute acolo. Chiar dacă actuala conducere a primăriei va închide ochii, vor veni alții care o vor executa fără să clipească.

Doamnă secretar al comunei Poiana Teiului, ați fost naivă și ați crezut că vă ajută politicienii dacă faceți ce vă cer ei. Ghinion. O să ajungeți pe drumuri dacă sunteți găsită vinovată de 10% din ce e în neregulă acolo. Știm că e greu, dar dați-vă demisia. Alte doamne din Neamț, în situații similare, care s-au încrezut în politicieni și au semnat lucruri au fost condamnate. Ne amintim fugitiv de Rodica Zelincă, fosta şefă a Direcţiei de Taxe şi Impozite Piatra-Neamţ, care a fost condamnată pentru că a pus bază pe ce au spus niște politicieni, dar exemplele sunt multe.

Doamnă secretar al comunei Poiana Teiului, acesta nu este un articol care să vă facă rău. Chiar credem că nu ați fost rău intenționată, ci doar naivă. Dacă nu vă veți da demisa să vă notați în calendar ziua în care ați citit acest articol. Sigur va veni momentul în care îl veți pomeni. E groasă rău treaba acolo.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult