http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Doliu la Farcașa. Proiectul „Împreună pentru Alex”

0

Filă de jurnal – 19 februarie 2019

Sunt Daria. Cuvintele mi se par mici și neîncăpătoare pentru a surprinde durerea trăită de Alex și Bianca.

Am plecat din fața colegiului împreună cu doamna dirigintă Mihaela Gherghelescu, ,,binecuvântaţi ” de domnii directori pentru drumul pe care îl aveam până la Farcaşa, sfătuiți de bine, să ducem și gândul lor pentru familia îndoliată.

S-a înfiripat și prinde contur din ce în mai bine proiectul ,,ÎMPREUNĂ PENTRU ALEX”, organizat de Asociația Nisi Art-A.N.A – un proiect de voluntariat în care, până în prezent, s-a strâns o sumă destul de frumoasă.

Proiectul rămâne deschis și pot fi făcute în continuare donații, deoarece Alex și Bianca au rămas în acest moment fără un sprijin financiar.

Demne de a fi date de exemplu sunt persoanele care au contribuit: domnii profesori din Colegiul Național ,,Gheorghe Asachi”- P. Neamț, împreună cu doamna director Constanța Chelaru și domnul director Daniel Sava, clasa a IX-a E, clasa a IX-a C, a IX-a D, clasa a X-a C, clasa a XI-a C, clasa a XI-a E, clasa a XII-a B, clasa a X-a B, clasa a X-a A, clasa a X-a E, Asociația Nisi Art-A.N.A, domnul Vasile Oatu, doamna doctor Ghindea, doamna doctor Popescu, doamna doctor Voiculescu, familia Urzică, familia Postăvaru, doamna Radu Elena, precum și alte persoane care au vrut să rămână în anonimat, dar pe care nu-i voi uita.

Daria Mardare

sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult