Domnul Asaftei Ion a purtat o discuție pe probleme administrative cu primarul oraşului Bicaz

0

Săptămâna trecută , vicepreședintele CJ Neamț, domnul Asaftei Ion a purtat o discuție pe probleme administrative cu domnul Nicolae Sălăgean, primarul oraşului Bicaz.

Probleme diverse ca:

~ infrastructura rutieră, partea de 8,8 km până la Izvorul Muntelui, şi mai departe până la Durău, DN15D Bicaz-Poiana Largului, prevenirea acumulării de deşeuri pe lacul Izvorul Muntelui, eforturile de îmbunătățire a stării economice a orașului.

M-am deplasat apoi la Spitalul orăşenesc ,,Sf. Ierarh Nicolae” ,din localitate,pentru a analiza la fața locului nevoile de modernizare a acestuia cât și modul cum s-au cheltuit fondurile primite anul trecut de la Consiliul Județean Neamț.Iar banii au fost drămuiți cu grijă, facându-se achiziții importante ce vizează: bazinul de apă,casa pompelor,generatorul electric,liftul pentru instrumentar medical,aparatura medicală de ultimă generație . Am făcut şi o ,,radiografie” a lacului Izvorul Muntelui , cu speranța că nu se vor mai repeta necazurile de anul trecut , apropo de calamitarea acestuia” , a declarat domnul Asaftei.


sursa: Asaftei Ion, facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult