DR. Daniela Marcoci – DSP NEAMȚ – Greșeala din centrele comerciale care pune în pericol sănătatea

0

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi, 16 martie, medicul Daniela Florina Marcoci (DSP Neamț) a ținut să facă unele precizări importante legate de anumite practici din centrele comerciale, în contextul actual:

S-au instituit în centrele comerciale o serie de măsuri printre care considerăm că cel puțin una dintre ele NU este corectă, și anume purtarea în mod continuu a mănușilor pe mâini. Faptul că acele mănuși sunt în permanență pe mâinile fetei care servește sau a casierei nu constituie o protecție nici pentru persoana care le folosește și nici pentru client pentru că, practic, contactul este în permanență atât cu banii cât și cu produsele sau suprafețele.

Mănușile se folosesc ca și echipament de protecție pentru o singură manevră, se scot apoi de pe mâini, se aruncă și se spală mâinile. Mănușile de protecție purtate în mod constant pentru anumite operațiuni devin în cazul acesta cale de transmitere și nu cale de protecție!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult