Dragă DGASPC Neamț

0

Dragă DGASPC Neamț, constatăm cu bucurie că vă autosesizați pe suspiciuni, dar nu și pe chestiunile dovedite. Constatăm că ne rugați să anunțăm organele competente. Vă anunțăm că am făcut deja acest lucru.

Ce nu înțelegem noi este de ce nu vă autosesizați pe încălcarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile care o privește pe directoarea DGASPC Neamț. Vă rugăm la rândul nostru, și o facem public, să vă autosesizați din presă dacă hotărârile instanțelor de judecată nu vă impresionează și să vă adresați organelor competente… nu pentru suspiciuni, ci pentru încălcarea unei hotărâri judecătorești.

Noi sperăm ca până la urmă cineva să facă lumină. Dacă vă amintiți, noi am mai oprit o investigație jurnalistică pe tema unei persoane agresate într-un astfel de cămin și am făcut-o la solicitarea familiei care s-a plâns că a fost amenințată că li se va da ruda bolnavă afară din cămin să o țină ei acasă.

Așadar, dragă DGASPC Neamț, fii fără grijă. Anunțăm organele competente, deși nu credem că vă poate atinge legea atât timp cât nu v-a putut atinge o hotărâre definitivă și irevocabile de la Înalta Curte de Casație și Justiție, cea mai important instanță din România.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult