„Dragi copii, vă așteptăm în bănci cu toată dragostea și priceperea dascălilor Școlii gimnaziale „Vasile Mitru” Tașca”

0

foto-caracter ilustrativ

Pe data de 14 septembrie va începe noul an școlar 2020-2021 și vrem să vă asigurăm că noi cadrele didactice, personalul auxiliar și cel nedidactic, împreună cu autoritățile locale, ne-am concentrat pentru a pregăti revenirea la școală în cele mai bune condiții, respectând recomandările Ministerului Sănătății.
Conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență privind aprobarea scenariului de funcționare pentru începutul anului școlar 2020-2021, Școala Gimnazială „Vasile Mitru” Tașca și Grădinița Tașca se află în scenariul 1 (verde), cu participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și a elevilor în unitatea de învățământ.
►Debutul anului școlar din data de 14 septembrie 2020, va avea loc fără festivitatea de deschidere.Părinții nu vor avea acces în curtea școlii și în interiorul spațiilor de învățământ.
►Programul școlar pentru grădinița și clasele Pregătitoare-a IV-a începe la ora 09:00, iar pentru clasele V-VIII-ora 08:00.
►În cazul în care un elev se simte rău, este anunțată imediat familia (toți copii vor prezenta cadrelor didactice un număr de contact cu familia), care este singura responsabilă de sănătatea copiilor, ulterior elevul revenind în colectivitate doar cu document de la medic.
►Spațiile de învățământ vor fi igienizate, în data de 11.09.2020 se va realiza dezinfecția, dezinsecția și deratizarea celor două corpuri de clădire și a microbuzului școlar.
►Autoritățile locale ne-au asigurat un stoc de rezervă de 2500 de măsti pentru elevii personalul unității.
►În timpul pauzelor școlare , elevii nu au voie să părăsească curtea școlii, motiv pentru care vor avea zilnic pachet cu mâncare.
►Legătura cu școala va fi păstrată pe toate canalele (telefonic, pe grupurile de la clase, personal cu doamnele educatoare, învățătoare și diriginți).
Dragi copii, vă așteptăm în bănci cu toată dragostea și priceperea dascălilor Școlii gimnaziale „Vasile Mitru” Tașca, cu dorința și voința de a învăța cât mai multe lucruri noi și de a obtine performanțe școlare deosebite.
Cel mai important este să fim sănătoși și să găsim soluții pentru a oferi copiilor noștri o educație de calitate și în siguranță.
Mult succes în anul școlar 2020-2021!

sursa: Scoala Tasca, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult