Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 10 decembrie 2018
  • :
  • :

Drumul județean DJ155L Ghindăoani- Grumăzești, într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare

Sursa: Ziar Targu Neamt

Încă un drum judeţean pe care oamenii se obişnuise să circule înghiţând praf şi călcând în gropi a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. Este vorba despre DJ 155L, care leagă comuna Grumăzeşti de comuna Ghindăoani, apoi se intersectează cu DN 15 C (Târgu Neamţ- Piatra Neamţ).

Investiţia mult-aşteptată este posibilă datorită unei finanţări de peste 4.300.000 lei obţinută de Consiliul Judeţean (C.J.) Neamţ prin PNDL.

Recent, Ion Asaftei- vicepreşedinte al C.J. Neamţ a efectuat o vizită pe teren, în urma căreia dă asigurări că lucrările de asfaltare vor decurge ca la carte: „Consiliul Județean Neamț sprijină și urmărește îndeaproape modernizarea infrastructurii de transport. Drumul județean DJ155L Ghindăoani- Grumăzești se află într-un amplu proces de reabilitare și modernizare și va fi asfaltat foarte curând. Va fi o realizare cu efecte benefice pentru cetățenii celor două localități și pentru toți conducătorii auto care vor tranzita zona respectivă”, transmite Ion Asaftei.

Nu este singurul drum judeţean din Neamţ care trece în această perioadă printr-o transformare menită să-l  aducă în era civilizaţiei.  Proiectele de reabilitare și modernizare a drumurilor județene făcute și depuse la minister de Consiliul Județean Neamț și aprobate spre finanțare din surse guvernamentale se află pe raza localităților: Borca, Ceahlău, Bicaz, Bicazu Ardelean, Bicaz Chei, Dămuc, Drăgănești, Răucești, Târgu Neamț, Timișești, Urecheni, Petricani, Grumăzești, Ghindăoani, Păstrăveni, Țibucani, Bodești, Tupilați, Dragomirești, Bârgăuani, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun, Făurei, Mărgineni, Români, Bahna, Secuieni, Icușești, Ion Creangă, Roman, Sagna, Bâra, Boghicea, Stănița.

Vorbim de cel mai amplu program de reabilitare a infrastructurii pe care l-a cunoscut județul Neamț în ultimii 20 de ani.

Spor la treabă!
 

sursa foto: facebook Asaftei Ion