DSVSA Neamț angajează consilier debutant

0

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Comunicare, Registratura-Arhiva din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, în domeniul fundamental: științe sociale, ramura de științe : științe economice, domeniul de licență: economie, specializarea: economie generala sau în domeniul fundamental: științe sociale, ramura de științe: științe economice, domeniul de licență: administrarea afacerilor, specializarea: economia comerțului turismului și serviciilor;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție consilier, clasa I, grad profesional debutant: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 septembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare, tematica şi bibliografia se pot obţine la Compartimentul Juridic şi Resurse Umane al D.S.V.S.A. Neamţ la telefon 0233/223.259 sau de la sediul instituţiei din Piatra Neamţ, Aleea Tiparului nr. 12.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult