http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Dumnezeii au ieșit la protest

0

Am văzut cu toții niște magistrați ieșind la protest. Nu ne dăm cu părerea pe oportunitatea protestului lor pentru că le respectăm dreptul la opinie, ceea ce mulți dintre ei nu fac în timpul cercetărilor sau prin sălile de judecată unde se comportă ca niște dumnezei.

Noi, muritorii de rând, suntem învățați de avocați să fim umili și cu fețe de milogi ca nu cumva să enervăm magistratul care parcă ar judeca după nervii și mușchii lui, nu după legi. Noi, muritorii de rând, nu avem de multe ori voie să ne terminăm nici propoziția în fața dumnezeilor magistrați. Noi, muritorii de rând, suntem de multe ori tratați de dumnezeii din justiție ca niște gângănii pe care ei le strivesc sau nu în funcție de starea lor de spirit sau de ordinele care le primesc ce la cei care-i strigă pe numele de cod.

Desigur că nu vorbim despre toți magistrații. Unii sunt profesioniști de mare clasă, dar unii sunt niște corupți, securiști sau dezaxați care distrug vieți pentru că așa vor mușchii lor.

Foarte greu să empatizezi cu protestul magistraților care au printre ei monștri ce distrug oameni, vieți și familii.

Iosub Robert


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult