După ce l-a „ciufulit” pe viceprimarul comunei Ceahlău, Uță a fost arestat pentru 30 de zile

0

După ce l-a ”mângâiat cu viteză” pe viceprimarul comunei Ceahlau , Vasile Viorel Uță, un personaj cunoscut în județul Neamț pentru alte altercații, a fost reținut în arestul IPJ Neamț pentru 30 de zile.

Istoricul lui Uță nu este nici pe departe unul liniștit. În decursul timpului el a avut mai multe altercații cu diverse persoane, în special funcționari ai statului cu un nivel ridicat de aroganță.

Spre deosebire de alții care vorbesc despre Uță din ce au auzit ei sau din comunicatele IPJ, noi am stat de mai multe ori de vorbă cu el și vă putem spune că toate ieșirile lui agresive au la bază motivații justițiare și nu golăneli de genul că nu i-a plăcut de fața cuiva. Desigur că nu există nicio scuză pentru a agresa pe cineva și pentru a încălca legea și condamnăm comportamentul său violent, dar dacă nu am avea un cod penal construcția motivației sale pentru agresiunile pe care le-a comis ar fi de cele mai multe ori logică și firească. De câte ori nu ne-a venit multora dintre noi să punem biroul în cap unui bugetar arogant sau să batem un pedofil? Diferența e că Uță a făcut-o…

Multe dintre agresiunile personajului Uță au fost anchetate cu agresorul în stare de libertate tocmai pentru că judecătorii au auzit de ce bătuse el victimele și au considerat că motivațiile sale pot fi notate ca circumstanțe atenuante.

Cel mai probabil Uță va primi acum o condamnare, deoarece are antecedente.

I.R.

sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult