După mai bine de 2 luni de la dispariție, minora de 16 ani din Piatra-Neamț a fost găsită de Polițiști

0

Minora de 16 ani, dispărută la data de 3 iunie 2020, a fost găsită de polițiști în județul Bacău.

La data de 12 august a.c., în baza activităților investigative operative desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale a fost depistată minora de 16 ani, care la data de 3 iunie 2020, a părăsit voluntar Complexul de Servicii Comunitare ”Ion Creangă” din Piatra Neamț.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în orașul Buhuși din județul Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Iată și comunicatul din data de 3 iunie:

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră de 16 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii Comunitare ”Ion Creangă” din Piatra Neamț și nu a mai revenit.

La data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că minora BANTAȘ MĂDĂLINA MARIA, de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii Comunitare ”Ion Creangă” din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,63 m, greutate – 68 de kilograme, constituție astenică, ochi căprui, păr șaten ondulat.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni de culoare negru, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult