Echipajul CAROLIȘTILOR a câștigat și în acest an premiul I la concursul „Europa văzută prin ochii copiilor”

0

Echipajul CAROLIȘTILOR a câștigat și în acest an premiul I la concursul „Europa văzută prin ochii copiilor” , organizat în cinstea zilei de 9 mai, o zi cu triplă semnificație pentru țara noastră: sfârșitul celui de al doilea război mondial, Ziua Europei și Ziua Independenței României.
Concursul, ajuns la a VII a ediție, s-a bucurat de interesul unui număr mare de elevi de gimnaziu și liceu din județul Neamț, beneficiind de sprijinul partenerilor acestui proiect: Primăria Piatra Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte CARMEN SAECULARE Neamț, Centrul Europe Direct Nord-Est, Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu, Inspectoratul Școlar al Județului Neamț.
Echipajul Liceului Carol I a fost format din elevii: Blagoci Cosmin Andrei, Burghelea Daniela, clasa a XII-a D, Gârbea Alexandru-secțiunea teoretică, Scurtu Andreea Lavinia-secțiunea desen, clasa a XI-a D, Iaută Bianca, Ciucanu Sorina Diana si Nistor Petronela-secțiunea interpretare muzicală, clasele a IX-a D și a IX a C și a fost foarte apreciat de juriu atât pentru talentul artistic al participanților cât și pentru răspunsurile la întrebările privind istoria Uniunii Europene.
De asemenea , echipajul nostru, remarcabil prin unitatea sa, a dat dovada de respect și apreciere pentru colegii lor de la celelalte școli participante, încurajându-i în susținerea momentelor artistice pe tot parcursul desfășurării activității. Atitudinea de fair-play a fost apreciată în mod deosebit de membrii juriului și de către organizatori, la final , echipa noastră primind premiul I.
Felicitări CAROLIȘTILOR care au reprezentat liceul nostru! Mult succes tinerelor membre ale formației folk a liceului nostru: Iaută Bianca, Ciucanu Sorina Diana și Nistor Petronela la toate activitățile, concursurile și concertele pe care le vor susține pe viitor.
Text prof. Suzana Hrap, coordonator al echipajului CAROLIȘTII.

sursa: Liceul „Carol I” Bicaz, facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult