Echipamente de 20 000 de euro pentru secția ATI, PIATRA NEAMȚ, distrusă în urma marelui incendiu

0

ASOCIAȚIA “ECO PIATRA-TEIULUI” în parteneriat cu PROVIDENT FINANCIAL ROMÂNIA IFN SA a sponsorizat joi, 14 ianuarie 2021, SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN PIATRA NEAMȚ cu echipamente de strictă necesitate pentru secția ATI, distrusă în urma incendiului din data de 14 noiembrie 2020 . Valoarea totală a sponsorizării este de 20.000 de euro.
Mulțumim pe această cale celor de la PROVIDENT FINANCIAL ROMÂNIA IFN SA pentru sprijinul acordat!” , au transmis reprezentanții Asociației.e

Scopul Asociației constă în sprijinirea dezvoltării comunitătilor prin organizarea de evenimente culturale, sociale, de protecție a mediului, concursuri sportive, cursuri, conferințe, seminarii,activități de protecție a animalelor, proiecte, etc.

Nu pot să spun decât că, sunt mândră de oamenii din comunitatea pe care o păstoresc . Felicitări pentru – implicare , dăruire, sprijin necondiționat-Asociației ECO Piatra – Teiului , membri fondatori : Mihai Conut, Alexandru Chirilă, Cezar Andronic din Comuna Poiana Teiului !
Ori de câte ori le-am solicitat sprijinul au răspuns afirmativ și am pus umăr la umăr pentru a rezolva problemele comunității !
Vă mulțumim . Aveți respectul și aprecierea noastră , a tuturor !” , a declarat primarul comunei Poiana Teiului, Ana Ancuța.
sursa: Ana Ancuta; Asociatia ECO Piatra Teiului – facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult