„Educația ne unește” – viziune sistemică la Școala Gimnazială IULIA HĂLĂUCESCU, Tarcău

0

Luni, 27 mai 2019, în cadrul Școlii Gimnaziale IULIA HĂLĂUCESCU, Comuna Tarcău, din județul Neamț, s-a organizat dezbaterea viziunii sistemice „Educația ne unește” lansată de Ministerul Educației Naționale. Dezbaterea a fost coordonată de prof. Mîțu Daniela, directorul unității de învățământ. În cadrul prezentării viziunii sistemice a Ministerului Educației Naționale, s-a pus accent pe valorile și pe principiile fundamentale ale educației, pe rolul și relația dintre actorii și factorii implicați în educație, dar și pe obiectivele generale ale fiecărei etape din parcursul școlar obligatoriu. Fiecare participant a fost invitat să își exprime punctul de vedere, opinii și să ofere feedback.

Marți, 28 mai 2019, în cadrul Școlii Gimnaziale IULIA HĂLĂUCESCU, Comuna Tarcău, din județul Neamț, s-a organizat dezbaterea viziunii sistemice „Educația ne unește” lansată de Ministerul Educației Naționale.
Dezbaterea a fost coordonată de prof. Andriesei Diana-Cornelia, consilierul educativ al unității de învățământ. În cadrul prezentării viziunii sistemice a Ministerului Educației Naționale, în fața părinților, s-a pus accent pe valorile și pe principiile fundamentale ale educației, pe rolul și relația dintre actorii și factorii implicați în educație, dar și pe obiectivele generale ale fiecărei etape din parcursul școlar obligatoriu.
Fiecare participant a fost invitat să își exprime punctul de vedere, opinii și să ofere feedback.
sursa: Scoala Gimnaziala „Iulia Hălăucescu”, Tarcău, Neamţ


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult