http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Elevi de la Cartianu și Economic, săltați pentru trafic de droguri

0

Atenție, părinți! Vorbim de copii din familii cu condiții bune de trai, cum este, poate, și a voastră, nu de tineri din familii dezorganizate sau cu probleme!

Traficul de droguri în liceele din Piatra-Neamț este o realitate pe care o știe toată lumea, chiar dacă nu o recunosc oficial autoritățile.

Săptămâna trecută au fost săltați de DIICOT 5 tineri pentru trafic de droguri (marijuana).

Printre aceștia se află doi minori care nu au fost reținuți. Ei sunt elevi la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” și Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț. Ambii copii provin din familii înstărite.

Ceilalți trei, M. Valeriu, G. Bogdan din Piatra Șoimului și H. Paul din Piatra-Neamț au primit mandate de arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Și aceștia provin din familii cu condiții materiale bune, dar acesta va fi subiectul altui articol.

Cei din Piatra Șoimului, ”agricultori” pe propria plantație de marijuana, împreună cu cel din Piatra-Neamț, și-au dezvoltat propria mini-rețea de distribuție în liceele din Piatra-Neamț. Prețurile destul de piperate, cam 100 lei porția de marijuana, i-au făcut pe traficanți să sară calul și să își asume riscuri infracționale ce au fost sancționate prompt de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamţ (DIICOT) care uimește pe toată lumea prin numărul mare de intervenții pe zona traficului de droguri și etnobotanice.

Felicitări DIICOT pentru toate aceste intervenții în zona traficului de substanțe care rup creierii tinerilor din Piatra-Neamț.

Menționăm că cei de la DIICOT sunt ajutați și de IPJ Neamț.

Iosub Robert


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult