Elevii de la „Carol I” spun NU intimidării!

0

Joi, 4.04.2019 a avut loc, în centrul de documentare și informare al Liceului „Carol I” Bicaz, activitatea cu tema „STOP BULLYING ȘI CYBERBULLYING! Spune NU intimidării!” , susținută de elevii claselor a X a D si a IX a C, într-o atmosferă plăcută, favorabilă exprimării argumentelor și opiniilor personale pe aceasta temă. S-au remarcat în mod deosebit elevii: Negustor Petronela, clasa a IX a C, care a editat o prezentare multimedia, Bujor Anton, clasa a IX a C, care a realizat un scurtmetraj, Mereuță Dan, clasa a IX a C , care a ilustrat prin desen tema propusă, precum și elevii din clasa a X a D, care i-au încurajat pe colegii lor mai mici să-și prezinte liber opiniile, exemplele, argumentele și discursurile. Puncte de vedere interesante asupra efectelor negative ale bullying-ului au avansat elevii: Grasu Ioana Dumitrița, Mucenicu Maria Emilia, Duhalm Elena, Voaideș Elvira, Danciu Cristina, clasa a X a D.
Activitatea a fost realizată în cadrul proiectului „STOP BULLYING-ULUI! Spune NU intimidării!”, lansat de C.J.R.A.E Neamt /C.J.A.P, coordonatori la nivelul școlii: prof. Suzana Hrap și prof. psiholog Manuela Cenușă.
sursa: Liceul Carol I Bicaz


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult