Elevii Școlii ,,Vasile Mitru ” Tașca au reprezentat cu succes Comuna Tașca și România

0


Ajutând să înflorească ”mugurii” ce vin din urmă, susținând seriozitatea și munca generației de mâine, oameni cu suflet mare au venit în sprijinul Asociația Părinților ,,Vasile Mitru” Tașca și a cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ,,Vasile Mitru” Tașca, oferind o excursie cadou, în perioada 22-28 iulie 2019, în Bulgaria-Kiten, unui număr de 60 elevi, care au reprezentat cu mândrie în acest an școlar numele instituției și al comunei în diverse concursuri, olimpiade și competiții la nivel național și județean, de unde s-au întors cu premii.
În Kiten-Bulgaria,
Ansamblul Folcloric ,,Fluierașii” și Grupul vocal ,,Floare de Lotus” au participat și la Festivalul Internațional de folclor,, Fest Internațional Folk Nuance”.

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru ” Tașca au reprezentat cu succes Comuna Tașca și România, încântând publicul, la Festivalul Internațional ,,IF Folk Nuance” – Primorsko- Bulgaria.

Bulgaria- Kiten- 2019- elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru ” Tașca s-au distrat și s-au bucurat de soare, în tabăra oferită cadou pentru rezultate bune la concursuri și olimpiade.


sursa: Mădălina-Gabriela Bârsan-Son, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult