http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Elevii și educația forestieră, “Prin pădurile Neamțului”

0

În Săptămâna Ariilor protejate (7-15 septembrie), RNP- ROMSILVA Administrația Parcului Natural Vânători Neamț a dat startul campaniei “Ana are mere…pentru zimbri! “.

Astfel, la Centrul de Vizitare a fost organizată o activitate pe baza manualului pentru educație forestieră numit “Prin pădurile Neamțului”. La aceasta activitate au participat elevii clasei a VI-a B din cadrul Școlii Gimnaziale “Nicolae Grigorescu” din Agapia. Cum participanții la lecție s-au dovedit a fi deosebit de atenți și receptivi, organizatorii i-au recompensat cu o tură pe tiroliană.

Evenimentul face parte din proiectul „Oameni pentru Natură”, implementat de ProPark Fundația pentru Arii Protejate și finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, care are ca scop promovarea ariilor naturale protejate din România şi a oamenilor care lucrează în acest domeniu prin organizarea de evenimente adresate publicului larg.

sursa/ foto: facebook

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult