http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Elogiu adus Pietrei Teiului de către Andreea Tănasă

0

Andreea Tănasă (Aioanei) este o tânără de 24 de ani, din Pârâul Fagului, Poiana Teiului, județul Neamț.

Absolventă a Universității de Arte și Design „George Enescu”, Iași, secția pictură, în anul 2016, a ales ca subiect pentru lucrarea de Licență „Elogiul adus Pietrei”.

„Este vorba despre Elogiul adus Pietrei Teiului, faimoasa piatră din Poiana Largului situată în coada cuvetei actuale a lacului de acumulare Izvorul Muntelui de pe Râul Bistrița declarată ca monument al naturii din județul Neamț. Am făcut studiu pictural și documentar asupra acestei faimoase pietre.”, ne-a declarat Andreea.

Stânca, cu o înălțime de 23 m, este amplasată pe o terasă mai înaltă cu 5-7 metri față de nivelul Bistriței. Este perfect vizibilă de pe viaductul ce traversează lacul și foarte aproape de acesta în amonte pe partea dreaptă a văii, fiind înconjurată de pământ sau având piciorul cuprins de ape (în cea mai mare parte a anului, circa 6-8 luni), după cum lacul are nivelul apelor mai scăzut sau mai ridicat.

Inițial denumită Piatra Dracului datorită singularității ei, lucru ce nu putea fi explicat decât prin legende, ulterior a căpătat denumirea actuală după ce spre vârful ei a crescut un tei.

Iată că stânca a devenit și sursă de inspirație pentru artiști, lucru ce nu poate decât să ne bucure.

Mai jos puteți regăsi imagini cu lucrările pictate ale „Elogiului adus Pietrei Teiului” semnate de Andreea Tanasă.

Una dintre ele este inspirată după faimoasa lucrare a lui René  Magritte: The Castle of the Pyrenees.

De asemenea, Andreea are și alte lucrări pictate ce pot fi regăsite aici și aici.

Pentru detalii despre achiziționarea unei lucrări sau realizarea alteia puteți trimite un email aici: andreeaaioanei94@yahoo.com.

FOTO CREDIT: Andreea Tănasă

 

 

sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult