Emilia Arcan: „Am dat vot împotriva Guvernului Orban să vândă la bucată ultimele companii cu capital de stat!”

0

Senatorul Emilia Arcan transmite că în ședința de astăzi, 8 octombrie, a dat vot împotriva Guvernului Orban.

În ședința de plen a Senatului României, am dat vot împotriva Guvernului Orban să vândă la bucată ultimele companii cu capital de stat!

Prin votul dat am respins categoric Ordonanţa de urgenţă a Guvernului PNL prin care, sub pretextul restructurării, se pot vinde active, ale celor mai valoroase companii profitabile din România, precum energia (Hidroelectrica) și sistemul bancar CEC, EximBank.

De fapt, adevărata miză pe care o urmăresc liberalii este de a vinde tot ceea ce avea mai valoros statul român, companiile strategice: precum, Hidroelectrica și Romgaz, dar și băncile românești, în care statul a investit masiv, în ultimii ani- CEC și EximBank.

Nu este prima încercare a liberalilor de a jefui România.

Este condamnabila intenția Guvernului lui Iohannis de a vinde, în plină pandemie, la prețuri de nimic, tot ce a mai rămas valoros în patrimoniul statului român!

Însă liberalilor și aliaților săi nu le pasa mai de nimic. Vânzarea celor mai profitabile companii româneşti va înclina negativ balanța economiei, iar sute de mii de români vor rămâne fără locul de muncă!

Asta ne pregătește Guvernul lui Iohannis! Oare asta merită românii și România?”, este mesajul postat de doamna Emila Arcan.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult