http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Epidemia de gripă s-a încheiat

0

Conform statistici furnizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) epidemia de gripă s-a încheiat. De la începutul sezonului 2018-2019 și până acum au fost înregistrate 196 decese confirmate cu virus gripal.

Activitatea gripală continuă trendul descendent, având o intensitate scăzută, răspândire locală în unele județe din zona de centru a țării și cazuri sporadice în restul țării, iar morbiditatea prin infecții respiratorii acute a fost mai scăzută comparativ cu cea înregistrată în săptămâna precedentă.

În județul Neamț, săptămâna trecută, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute ( IACRS) a fost de 1.555, cu un număr de 32 internări, marcând o ușoară tendință de scădere față de cel înregistrat în săptămâna precedentă (1.581 cazuri cu 39 bolnavi internați). Numărul de pneumonii raportate, în scădere, a fost de 257 cu un număr de 89 internări (fața de 336 cu 105 internări în săptămâna precedentă).

Din analiza pe grupe de vârstă se constată că, ratele de incidență cele mai crescute pentru IACRS și pneumonie se inregistreaza la grupele de vârsta 0-1 ani, 2-4 ani și peste 65 ani. Pentru a doua săptămână consecutiv nu s-a înregistrat niciun caz de gripă pe teritoriul județului Neamț.

„Precizăm faptul că în acest sezon de supraveghere epidemiologică a infecțiilor respiratorii acute, pneumoniilor și gripei s-au raportat pe teritoriul județului un număr de 188 cazuri clinice compatibile cu diagnosticul de gripă, cu forme ușoare și medii de boală.”, transmite DSP Neamț.

Nu s-au recoltat probe pentru cazuri clinice compatibile cu diagnosticul de gripă. În sezonul gripal 2018-2019 s-au administrat 35.800 doze de vaccin antigripal, cu vaccin distribuit gratuit de către Ministerul Sănătății. În cabinetele medicilor de familie și la nivelul DSP Neamț nu mai sunt în stoc doze de vaccin gripal.

„Avertizăm populația că antibioticele nu se utilizează în cazul gripei și recomandăm evitarea automedicației. În cazul apariției simptomelor de boală, se recomandă prezentarea la medicul de familie, în vederea diagnosticării și instituirii tratamentului corect.”, mai menționaează DSP Neamț.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult