„Eu îi sunt alături cum pot , dar am nevoie și de sprijinul vostru! Vă rog, ajutați-mi bunica! „

0

Apetrii Valerica, o femeie în vârstă de 62 de ani din comuna Tașca, județul Neamț, trăiește o adevărată dramă!
De 2 ani viața ei este un calvar din cauza durerilor, în multe zile simțindu-se fără puterea de a se ridica din
pat sau de a ieși până în fața casei!Aceasta suferă de GONARTROZĂ ajunsă în gradul IV, de aceea are foarte mare nevoie de ajutorul nostru!
Pentru a se face bine, aceasta are nevoie de o proteză foarte scumpă și banii necesari nu-i poate strânge din venitul ei din fiecare lună, venit cu care își poate asigura cu greu cheltuielile de zi cu zi și medicamentele de care are nevoie.Această proteză se poate achiziționa din străinătate fiind o PROTEZĂ DE REVIZIE, nu una clasică!
Acesta a avut o operație cu 2 ani în urmă pentru a i se elimina chistul Baker care-i crescuse. Având cartilajul articular mult subțiat cu eroziuni și ulcerații, cu zone extinse de os neacoperit la nivelul condilului femural lateral și platoului tibial corespunzător și suprafețele articulare osoase fiind neregulate, aplatizate, cu multiple chisturi subcondrale și modificări reactive de edem osos difuz adiacent, cu prăbușirea platoului tibial lateral starea ei s-a inrăutățit și nu mai are puterea de a lupta!
Haideți să întindem o mână și să o ajutăm să aibă din nou o viață normală!
Donațiile se pot face în contul deschis la UniCredit pe numele Chişor Cristina Georgiana IBAN:
RO81BACX0000001715740000

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și au donat bani pentru bunica mea, însă o sumă așa de mare se adună greu. Până în acest moment s-a donat o sumă de 3000 ron, proteza costând 250 milioane, bani vechi +TVA. Eu îi sunt alături cum pot , dar am nevoie și de sprijinul vostru!”, a transmis Chişor Cristina Georgiana.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult