EUROPOL, imagini șocante cu padocurile destinate câinilor polițiști (FOTO)

0

În plină dezbatere media privitoare la înființarea Poliției Animalelor, Sindicatul Europol publică imagini absolut îngrozitoare cu așa-zisele padocuri destinate câinilor de serviciu din MAI. Articolul integral îl puteți citi aici (click).

Textul redactat de Sindicatul Europol critică inițiativa ministrului Vela în contextul în care „spunem că preocuparea ministrului față de condițiile animalelor din România este una suspectă, întrucât până în prezent nu s-a interesat de situația animalelor de serviciu aflate în propria curte, știți voi, acei câini de serviciu, eroi devotați partenerilor lor, cu care ministrul Marcel Vela se fotografiază ori apare în conferințe de presă pentru a da bine în fața societății.”

Sindicatul Europol mai precizează că în aceste zile a primit tot mai multe sesizări din partea colegilor din țară „care au atras atenția cu privire la starea deplorabilă a câinilor de serviciu și a condițiilor improprii în care sunt nevoiți să trăiască și să se hrănească, fiind totodată indignați de faptul că polițiștii vor fi puși în situația de a sancționa deținătorii de animale pentru că nu le asigură condiții prielnice de trai, că nu sunt îngrijiți și nu beneficiază de tratamente medicale corespunzătoare, în timp ce câinii propriei instituții trăiesc în condiții mizere.”

Citiți continuarea aici.

Din păcate, nu ne mai facem bine…

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult