Evenimente în weekend, sub protecția jandarmilor nemțeni

0

În perioada 4 – 6 septembrie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ vor acţiona pe raza judeţului Neamţ în scopul prevenirii faptelor de natură contravențională sau penală, tulburării ordinii publice şi protecţia participanţilor la manifestărilor cultural-artistice şi sportive care vor avea loc în spaţiul public.

Manifestările avite în vedere sunt:

  • „Neamț Art Festival”,  Curtea Domnească din municipiul Piatra-Neamț
  • „Zilele orașului Târgu Neamț”
  • Hard Enduro Târgu Neamţ”, comuna Pipirig, judeţul Neamţ

Pe lângă misiunile zilnice de pază și protecție instituțională, de asigurare și  menținere a ordinii publice în mediul urban și rural, în zonele de agrement și pe traseele montane din aria de competență,  jandarmii nemțeni vor acționa și pentru informarea și îndrumarea cetățenilor de a respecta măsurile de siguranță sanitară în actualul context epidemiologic, cu precădere în zonele aglomerate.

sursa foto: IJJ Neamț

Jandarmeria Neamț recomandă cetățenilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine și ale organizatorilor în ceea ce privește respectarea măsurilor de protecție sanitară și distanțare fizică, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia sau sprijinul forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

  • Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult