Felicitări micilor bicăjeni pentru premiul I obținut!

0

Ansamblul Floare de colț al Casei de cultură a orașului Bicaz, a participat în data de 5 mai, la Concursul regional ”Nestemate populare pe plaiuri nemțene- Valerica Patrichi”, organizat de Școala gimnazială Ruseni, com. Borlesti. Elevii Școlii gimnaziale nr.1 Bicaz și ai Liceului ”Carol I ” Bicaz, au fost îndrumați de d-l coregraf Petruț Popovici.
Formația de dansuri populare, grupa 12-15 ani, coordonată de prof. Suciu Alina, instructor Popovici Petru, a obținut premiul I la Concursul Cultural-Artistic Regional „Nestemate Populare Pe plaiuri Nemțene”, ediția a VII a.

„Mulțumim domnului primar ing. Nicolae Sălăgean, Consiliului local Bicaz și sponsorului, d-l Ripanu Sergiu pentru asigurarea transportului, părinților care ne susțin permanent și nu în ultimul rând domnului Petruț Popovici pentru munca titanică prin care ne îndrumă copiii! Felicitări tuturor!” , a declarat doamna prof. Suciu Alina.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult