http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Femeie din Petru Vodă, scăpată între masa tomografului și targă, s-a ales cu fracturi la Piatra-Neamț

0

FOTO: Aparținător

Potrivit unor informații transmise de un aparținător redacției noastre, pe data de 22 iulie, o pacientă inconștientă a fost trimisă de la spitalul din Tîrgu Neamț la spitalul Piatra-Neamț, la tomograf și neurologie. La Spitalul din Piatra-Neamț, pacienta a fost ținută la ATI timp de câteva ore, iar de acolo a fost trimisă din nou la Tîrgu Neamț. Ulterior, a revenit la Piatra-Neamț pentru tomograf.

Deci, timp de mai bine de 24 de ore a fost plimbată printre spitale. Pacienta era conștientă și reține momentul în care a fost dusă la tomograf.

După ce s-a încheiat examinarea tomograf, când a fost ridicată pentru a fi mutată pe targă, aparținătorul spune că pacienta a fost scăpată între masa tomografului și targă. De atunci pacienta are dureri de spate, dificultăți în mers, are dureri de cap și mâna stângă ruptă în 3 locuri.

Pacienta a fost externată acum, este acasă, dar între timp aparținătorii au declarat că a fost internată și la Psihiatrie, reclamând faptul că procedura cadrelor medicale nu a fost conformă cu nevoile pacientului. Aparținătorii mai declară că mâna fracturată a fost pusă în ghips la Tîrgu Neamț, pe 28 iulie. Cei de la Piatra-Neamț au recomandat doar să se pună gheață pe mână…

Familia ar dori să depună plângere, dar nu știe cui să se adreseze în acest moment.

Așteptăm și punctul de vedere al spitalului.

Revenim cu informații.

sursa: ziarpiatraneamt.ro

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult