Femeie din Tașca jefuită! I-a „ciordit” portofelul chiar de pe banda de cumpărături

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunii de furt.

Aceasta a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unei societăți comerciale din Piatra Neamț.

În fapt, la data de 14 decembrie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către o femeie din Tașca, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras portofelul.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 45-50 de ani, înălțimea de 1,60– 1,65 cm, păr închis la culoare, îmbrăcată cu o geacă vișinie și pantaloni negri. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi sustras un portofel ce se afla pe banda de cumpărături dintr-o societate comercială. După ce s-ar fi asigurat că nu este observată, femeia a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini este rugat să anunţe Poliţiei municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !
sursa: IPJ Neamt

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult