Femeie terorizată de propriul fiu. A încălcat ordinul de protecție

0

Un bărbat din Piatra Neamț a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind bănuit că ar încălcat ordinul de protecție provizoriu. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost  sesizați de către o femeie de 68 de ani, cu privire la faptul că fiul său distruge bunuri din locuință.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, și au stabilit că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de femeia în cauză și locuința acesteia. 

Din cercetările preliminarii, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi pătruns în locuință prin spargerea unui geam de la balconul imobilului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult