Festival auto la Piatra-Neamț

0

În perioada 26-28 iulie, în ștrandul din Piatra-Neamț, spre bucuria celor pasionați de mașini, se desfășoară cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Piatra-Neamț Tuning Fest. Evenimentul este organizat de Roșca Alin, președintele ACS  Autocustoms.

La acest eveniment vor fi prezenți participanți din toată țara, dar și din Republica Moldova și Ucraina. Sunt anunțate peste 100 de mașini.

Mașinile prezente în acest an au în general modificări spectaculoase, menite să arate ce anume se poate modifica la o mașină, cum și cât de extreme pot fi aceste modificări.”, a precizat Roșca Alin, președintele ACS  Autocustoms.

De asemenea, în paralel cu expoziția auto se desfășoară și o etapă internațională de dbDrag, cel mai cunoscut Campionat de Car Audio la nivel mondial, și o etapă națională de Proper droppers (măsurarea puterii sonore la ambele etape).

Chiar dacă acest eveniment pare a fi unul dedicat strict iubitorilor de mașini, echipa noastră, în colaborare cu reprezentanții IPJ Neamț, vom atrage atenția participanților la trafic, în cadrul campaniei naționale „Alege Viața”.”, a mai precizat Roșca Alin.

Programul evenimentului Piatra-Neamț Tuning Fest

Vineri, 26 iulie, ora 18:00, se va pleca din parcarea Shopping City Piatra-Neamț spre Ștrand, pentru o parada cu mașinile prin oraș. Sâmbătă, 27 iulie și duminică, 28 iulie, începând cu ora 10:00, vor debuta concursurile de Car Audio și va avea loc jurizarea mașinilor participante.

Evenimentul este unul important, de promovare a municipiului Piatra-Neamț, dar și a județului Neamț și sper să fie de succes.”  a declarat Cătălin Chiței, administratorul public al Consiliului Judeţean Neamţ.

„Suntem bucuroși să putem găzdui din nou această manifestare, care a avut mare priză la public. Sper să devină unul consacrat în calendarul de evenimente al municipiului Piatra-Neamț.”, a menționat Bogdan Pușcașu, city manager al orașului Piatra-Neamț.

Evenimentul Piatra-Neamț Tuning Fest este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț (prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Neamț) și Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult