http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Festivalul Internaţional de Folclor „Ceahlăul”, ediţia a XXII-a, la final

0

În perioada 1–6 august, întreg ţinutul Neamţ a fost cuprins de farmecul folclorului şi al costumelor populare din lumea întreagă.

Dansatori şi muzicieni din Columbia, Japonia, Israel, Cehia, Armenia, Serbia, grupuri folclorice din Brăila, Tulcea și Suceava, la care se alătură, în calitate de gazde, membrii Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”, au parcurs p pe un traseu itinerant, judeţul pentru a bucura sufletele nemţenilor, dar şi ale turiştilor aflaţi aici în vacanţă, prin etalarea celor mai frumoase cântece, dansuri şi costume ale zonei din care provin.

Astfel, începând cu ora 19:00, formațiile  participante au încântat pentru ultima dată, prin spectacolul oferit, mulțimea de oameni venită pe platoul de la Curtea Domnească să-i admire.

Două ore mai târziu, publicul pietrean s-a putut bucura prestaţia apreciatului Ansamblu folcloric „Maria Tănase” din Craiova, care va prezenta spectacolul intitulat „Din Oltenia-n Moldova”. Pe scenă au urcay îndrăgiţii interpreţi Mariana Ionescu-Căpitănescu, Petrică Stoian-Mîţu şi Constantin Enceanu.

sursa foto: Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț

Festivalul a fost finanțat de Consiliul Judeţean Neamţ având ca parteneri Primăriile şi Consiliile Locale din: Piatra-Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, Bicaz şi comuna Ceahlău.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult