http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Festivalul Internaţional de Folclor „Ceahlăul”, ediția a XXII-a/ Tradiție și autenticitate la Piatra-Neamț

0

Joi, 1 august, a fost deschisă cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”, manifestare care reunește an de an ansambluri din ţară, dar şi din străinătate.

Începând cu ora 17:00, delegațiile oficiale  au fost primite la Consiliul Judeţean, unde s-au făcut prezentările și s-au ţinut scurte alocuţiuni. În acest an, au confirmat prezența grupuri folclorice din Columbia, Japonia, Cehia, Armenia, Cipru, Grecia, Turcia, dar și ansambluri din mai multe zone etnografice ale ţării noastre.

De la ora 18:00, pe străzile orașului Piatra-Neamț s-a desfășurat parada portului, dansului şi cântului popular.

Începând cu ora 19:00, publicul care va poposi în Piața Turnului va avea ocazia să urmărească spectacolul folcloric oferit de ansamblurile participante.

Festivalul „Ceahlăul” este unul itinerant, dând iubitorilor de folclor ocazia să descopere diversitatea culturală din toate colțurile lumii. Se va putea bucura de dans, muzică şi port popular publicul din Piatra-Neamţ (pe 1 şi pe 6 august), Roman (2 august), Târgu Neamţ (3 august), staţiunea Durău din comuna Ceahlău (4 august) și Bicaz (5 august).

Festivalul se va încheia în data de 6 august, când pe scena scena amplasată pe platoul Curţii Domneşti, alături formaţiile participante, vor urca membrii Ansamblului folcloric „Maria Tănase” din Craiova. 

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult