Florentina Moise: „Domnule prefect, unde sunt tabletele copiilor?”

0

Florentina Moise, președintele organizației PSD Piatra-Neamț, solicită Instituției Prefectului să facă o conferință de presă în fața Inspectoratului Școlar Județean Piatra-Neamț.

În calitate de cadru didactic și fost director al Casei Corpului Didactic Neamț, domnia sa aduce în discuție dreptul la educație și gratuitatea învățământului de stat din România.

„Să ne dea explicații domnul prefect de ce copiii noștri merg zilnic la școală cu masca de acasă, cu dezinfectanți de acasă, cu toate produsele igienico-sanitare. Trăim într-un stat în care învățământul de stat este… cum este? Să ne dea răspunsul. Cu banii părinților. Ce se întâmplă în județul Neamț și ce măsuri a luat domnul prefect în acest sens? Domnule prefect, unde sunt tabletele copiilor? De ce copilul meu trebuie să vină acasă și eu trebuie să am această disponibilitate să pot să îi pun la dispoziție mijloacele prin care se produce actul instructiv educativ? Ce se întâmplă și în ce situație sunt școlile din Neamț, având în vedere că țara este într-o situație critică? Județul Neamț este într-o situație critică. Așteptăm aceste răspunsuri. Să lăsăm politica pentru că este vorba despre oameni acum.”, a declarat Florentina Moise.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult