Forța omului simplu – Emilian Munteanu P.M.P.

0
Emilian Munteanu, candidatul la funcția de primar al Comunei Pângărați

„Credeți in forța omului simplu și împreună vom reusi „, este sloganul domnului Emilian Munteanu, candidatul la funcția de primar al Comunei Pângărați, din partea Partidului Mișcaea Populară. Echipa PMP se prezintă în fața alegătorilor Pângărățeni cu proiecte de interes local. În materialul video, domnul Emilian Munteanu, vă va prezenta o parte din proiectele echipei PMP.

Mă numesc Emilian Munteanu, am 58 de ani, de profesie maistru electro-mecanic. De ce candidez pentru această funcție? Simplu… Am în vedere câteva proiecte pentru comună, care vor rezolva multe dintre problemele locuitorilor comunei; Pentru că îmi doresc o colaborare administrație-cetățean reală; Pentru că vreau un buget transparent și orientat către nevoile reale ale comunei! Sunt susținut de o echipă tânără, cu viziune progresistă, care mă va ajuta să duc la bun sfârșit proiectele pe care dorim să le implementăm. Sunt hotărât să reprezint interesele cetățanului și ale comunei.Vă rog să ne dați posibilitatea să punem în practică proiectele cu care echipa PMP a venit în fața dumneavoastră. Votați pozitia 4 pentru primar și echipa de consilieri PMP. Așa să ne ajute Dumnezeu.

Comandat de PARTIDUL MISCAREA POPULARA, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200020  

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult