(FOTO) Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică de la Dragomirești va fi protejat de o nouă perdea de protecție forestieră

0
Foto – Facebook Ionel Arsene

Angajații și asistații de la centrele de recuperare din Păstrăveni și Războieni au participat la acțiunea de plantare a unei perdele forestiere ce va înconjura noul Centru de Recuperare Neuropsihiatrică de la Dragomirești.

Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică de la Dragomirești, în care vor fi mutați unii dintre pacienții de la spitalul din Războieni, va fi protejat de o nouă perdea de protecție forestieră.

Prin grija Consiliului Județean Neamț, au fost plantați o mie de puieți de salcâm. Lucrările au fost executate de către angajați și asistați ai centrelor de recuperare de la Păstrăveni și Războieni, care s-au bucurat foarte mult de posibilitatea pe care au avut-o de a ieși în natură, în afara complexelor în care sunt cazați.

Clădirile viitorului centru vor avea o suprafață de peste 3.800 metri pătrați, constând în șapte case, în care vor locui 70 de persoane cu afecțiuni neuropsihice, dar și cabinete medicale, birouri, dependințe pentru personal și o sală multifuncțională.

Asigurarea unor condiții foarte bune de trai pentru acești oameni cu diverse afecțiuni, care au avut neșansa de a trăi în centre vechi, comuniste, reprezintă o prioritate a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț.”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult