(FOTO) Debut de an școlar la Școala Gimnazială nr. 2 din Piatra-Neamț

0

Emoții, veselie, buchete de flori și nelipsitele povești de vacanță, cam așa s-ar descrie momentul începutului de an școlar la Școala Gimnazială nr. 2 din Piatra-Neamț.

Sute de elevi, părinți, bunici și cadre didactice au umplut, de dimineata, curtea scolii pentru a întâmpinacum se cuvine primul sunet al clopoțelului.

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 a debutat cu intonarea imnului de stat, fiind continuată de o slujbă de „Te Deum”  cu ocazia începerii cursurilor, oficiată de preotul Mircea Ursache.

Astăzi deschidem un nou an școlar, pe care ni-l dorim cât mai bun, cât mai bogat în satisfacții. Vă invit să răspundeți chemărilor școlii, pentru că fără o relație strânsă școală – familie este greu să reușim[…] Prioritatea noastră sunt copiii. Așteptăm cu interes sfaturile, dar și sprijinul dumneavoastră. Ne dorim ca școala să ofere șanse egale fiecărui elev, iar studiile în această școală să fie un prim pas al unei cariere de succes în viitor.”, a fost o parte din discursul susținut de directorul școlii, Constantin Ciprian Neța.

La deschiderea noului an școlar a fost prezentă și prof. Gabriela Pușcălău, din partea ISJ Neamț care a dat citire mesajului transmis de inspectorul școlar general Elena Laiu.

După încheierea festivităților, copiii au fost poftiți în sălile de clasa unde îi așteptau personalul didactic și manulalele.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult