http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

[FOTO] Groapă de gunoi la intrarea în bazarul din Piatra-Neamț

0

Niște cetățeni „educați” au găsit de cuviință să arunce lucrurile pe care nu le mai foloseau chiar la intrarea bazarului din Piatra-Neamț. O astfel de priveliște îi întâmpină pe toți cei care trec prin zonă.

Imagini realizate astăzi, 15 septembrie.

Din păcate, astfel de situații nu sunt unice în municipiul Piatra-Neamț și, deși există sancțiuni pe măsură pentru astfel de fapte, unii nu se lasă impresionați de ce ar putea păți. Pe lângă doza de nesimțire, există în rândul concitadinilor lipsa celor 7 ani de acasă și a respectului pentru mediul în care trăim cu toții. Se pare că o simplă amendă nu poate înlocui educația și responsabilitatea.

Reamintim că Potrivit Hotărârii Consiliului Local Piatra-Neamț, nr. 7/2010, ”este interzisă aruncarea și depozitarea pe străzi, parcuri, terenuri virane, malurile râurilor, în alte locuri publice a gunoaielor menajere sau a altor reziduuri și gunoaie de orice fel precum: resturi de materiale, alimente, hârtii , fructe, țigări, gunoi de grajd, obiecte uzate”.

Sancțiunile aplicate pentru nerespectarea prevederilor sus menționate  sunt amenzile cuprinse între 500  și 1000 de lei pentru persoanele fizice și 1000  de lei și 2500 de lei pentru persoanele juridice.

De asemenea, conform Regulamentului privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică cetățenii, deținătorii de imobile – ”art1., lit. q. -persoane fizice și juridice sunt obligate să efectueze lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din jurul blocurilor, spațiilor comerciale, instituțiilor publice în care își desfășoară activitatea , să îngrijească pomii, florile, peluzele din fața și din perimetrul imobilelor și curților pe care le dețin sau le administrează și să le amenajeze pe cele degradate”.

Încălcarea art.1, lit. q. Se sancționează contravențional cu amendă de la 300 la 500 de lei pentru persoane fizice și de la 1000 la 1500 de lei pentru persoanele juridice.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult