(Foto) Haideți să vedem ce găsim în 2019, în ghiozdanele elevilor din Bicaz!

0

Zi de zi vedem elevii care merg spre școală , unii somnoroși, alții mai plini de viață și doritori de a-și hrăni mintea cu noi cunoștințe, însă, v-ați întrebat vreodată ce se regăsește în ghiozdanul lor în anul 2019?
Și pentru că nouă ne-a atras atenția faptul că ghiozdanele multora sunt mult mai moderne și mai sofisticate decât erau odinioară, ne-am pus întrebarea ce aleg elevii să își pună în „obiectul muncii” atunci când îl pregătesc pentru școală.
Am îndrăznit, cu acceptul elevilor, să aruncăm o privire în ghiozdanul unei fete și al unui băiat, ambii liceeni din Bicaz.
La băiat am descoperit pe lângă cărți, caiete și pixuri, un portofel (necesar în ziua de azi și nu numai, mai ales dacă ești băiat și poate vrei să o scoți, după cursuri, pe colega de bancă la un suc) și parfum, de asemenea necesar.La domnișoară am găsit aceeași ordine, cărți, caiete, penar, ceva de prins părul, un ghiozdan delicat, micuț, ”

împopoțonat” cu câteva „artificii” pentru o notă modernă.


Concluzia: Am realizat că atunci când ești la școală, pe lângă hrănirea minții , sunt importante și alte aspecte, cele descoperite dând de înțeles că evoluția timpului este în toi și că trebuie să fii în pas cu moda.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult