FOTO. În ciuda eforturilor, a pierdut lupta cu viața mult prea devreme

0

Luni, 18.01.2021, in jurul orei 14:42, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Icusesti a fost anuntat de catre Dispecerarul ISU, despre producerea unui incendiu in localitatea Balusesti la gospodaria R.M.V.. Ajunsi la fata locului s-a constatat ca incendiul a fost lichidat cu succes de catre vecini, dar din pacate copilul T.M., in varsta de 5 luni, avea arsuri de gradul IV pe corp si era in stop cardio respirator din cauza fumului inhalat. S-a trecut imediat la resuscitarea sa. In scurt timp au ajuns si militarii de la Detasamentul de Pompieri Roman impreuna cu care s-a continuat manevrele de resuscitare. Dupa sosirea echipajului SMURD TIM si continuarea manevrelor mai bine de jumate de ora, de catre acestia, copilul a fost din pacate declarat mort.
Dumnezeu sa il ierte! Si fie ca Dumnezeu sa dea putere parintilor greu incercati in aceste clipe.
Cu aceasta ocazie tinem sa atragem atentia cetatenilor, sa nu lase sub nicio forma copii singuri in casa si cu foc in mijloacele de incalzire. Nu folositi mijloacele de incalzire cum ar fi sobele fara usite sau cu usite defecte si plita fara cercurile puse. Nu tineti mobilierul lipit de soba si nu puneti haine la uscat pe soba sau deasupra plitei. In fata sobei este important sa aveti o tablita metalica cu dimensiunile 70×50 cm pentru ca in eventualitatea in care cade un jar, acesta sa nu aprinda materialele din jur.
Fiti prevazatori, fiti in siguranta!

sursa: Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Icușești

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult